Jeg heter Christine og er født på midten av 80-tallet. Med tre års foto-utdanning og et år journalistikk i bagasjen, har jeg jobbet frilans med digital kommunikasjon og innholdsproduksjon i snart 10 år.

Det er ingen tvil om at jeg elsker å lære nye ting, om det hadde vært mulig hadde jeg studert resten av livet. I første omgang nøyer jeg meg med å fullføre bacheloren i PR og markedskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI juni 2018.

Bilde av fotograf Christine Wendelborg

 

Hvorfor blogger du?

Bloggen fungerer som et fristed der jeg kan få utløp for tanker, opplevelser og interesser. Jeg elsker som sagt å skrive og fotografere, i tillegg har jeg en digital nerd i meg som gjør at jeg synes alt fra WordPress, Google Analytics, SEO og annet snacks er ekstremt gøy. Ved å drifte min egen blogg/nettside får jeg testet ut det jeg lærer i praksis og på den måten lære enda mer.

Jeg har også interesser av den mer analoge typen som crossfit, hunden min Bob og mat. Det er utrolig spennende hvordan mat påvirker fysisk og mental helse. Jeg er ingen kokk eller ernæringsfysiolog, men har selv kjent på kroppen hvordan det man spiser påvirker kropp og sinn. Mine ambisjoner når det kommer til mat er først og fremst å spise naturlig, gjerne økologisk og fargerikt. En bieffekt av dette er at denne maten egner seg veldig godt på bilder. Det er dermed stor fare for at det dukker opp ett og annet mat-relatert innlegg.

Instagram @christinewendel

Kort oppsummert; personlig blogg for 30-something gammel fotograf, skribent og kommunikasjonsstudent med knipse-, og skrivekløe.

Takk for at du titter innom!

Ta gjerne kontakt for spørsmål, samarbeid eller frilansoppdrag.