Arv Design Liv jakke christinewendelborg.no

Jeg har mange svakheter. Eller laster om man kan kalle de det. De fleste bidrar ikke i positiv retning rent utseendemessig, de gir også en relativ kortvarig glede. «Hello, sjokolade, lakris og rødvin. I’m talking to you!» Andre derimot har den motsatte effekten. Rent visuelt vil jeg påstå at de får meg til å stråle et par hakk mer og forhåpentligvis i mange år fremover. Jeg snakker om jakker og spesielt de fra norske Arv.

arv design høstjakke livarvdesign liv jakke

I over et år har jeg siklet på Arv-jakkene og spesielt den med navn Liv i skikkelig ull. Siden jeg ble student har jeg jobbet hardt med å begrense mengden shopping. Taktikken har vært å kjøpe færre plagg av bedre kvalitet i motsetning til å kjøpe ofte, mye og billig. Arv Design Liv jakke christinewendelborg.noDet har fungert relativt bra, til tross for noen fristende tilbud her og der. Det er ganske interessant hvor mye mer glede det gir å skaffe seg noe man har spart til og ønsket seg lenge i stedet for å spontanshoppe saker og ting man mest sannsynlig ikke egentlig trenger.

Jeg husker ikke nøyaktig hvor jeg kom over det norske merket Arv, men de snakker rett til meg med sin estetiske sans som kommer til syne i alt fra logodesign, familiehistorie og selvsagt vakre plagg. Jeg synes det er superstas med små kvalitetsbevisste bedrifter og ekstra gøy når det er norsk-drevet.
I forrige uke hadde jeg bursdag og jeg bestemte meg for å endelig kjøpe jakken jeg har tenkt på så lenge. Liv er en ulljakke oppkalt etter Arv-søstrenes bestemor. Å oppkalle noe så fint etter noen som betyr masse for en, sprenger koselighetsbarometeret mitt og et par klikk senere var jakken kjøpt og betalt. Jeg gledet meg som en unge til å få den i posten og det ble akkurat like gøy å pakke den opp som jeg hadde trodd.

Hei vinter! Jeg er klar!

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *