Bilde av Christine Wendelborg

Om Christine

Jeg er Christine, født på 80-tallet, utdannet fotograf og kommunikasjonsstudent ved BI Oslo.


Å fotografere har vært en stor del av livet mitt de siste 10 årene. Ja, jeg er den irriterende venninna som tar bilde av maten før den spises for jeg har en trang til å dokumentere det meste. Når alt “stemmer” under en fotografering klarer jeg ikke å holde entusiasmen tilbake og det er vel nettopp disse tingene som beviser at jeg liker å fryse øyeblikk litt over gjennomsnittet.

Se portfolio med fotografier på min hjemmeside.

Bilde av Christine Wendelborg

Digital nerd

Min personlige blogg ble opprettet fordi jeg trenger et sted jeg kan uttrykke meg ærlig, kreativt og inspirerende om det som interesserer meg. Jeg er en selverklært digital nerd. Jeg bruker mye tid på å lære meg og bli bedre på digital kommunikasjon som ulike CMSer, analyseverktøy, blogging og SEO ved siden av bachelorstudiet og frilansing, fordi det er utrolig gøy og fordi jeg ser for meg å jobbe med disse tingene i fremtiden. Jeg elsker å leve i 2017 med så masse informasjon tilgjengelig og blir aldri lei av å lære meg nye skills. Drømmejobben etter fullført bachelorgrad er et sted jeg kan jobbe kreativt med teknologi som bidrar til å finne bærekraftige og smarte løsninger som bidrar positivt til miljøet og samfunnet vi lever i.

Bryllupsfotografering sommeren 2016
Før du dømmer meg fullstendig som en internettavhengig photoshoppende nerd som ikke tåler dagslys, kan jeg informere om at jeg også har interesser av mer analoge typer som trening, gjerne av typen 
crossfit, yogahunden min Bob, lese og sy klær. Jeg forsøker å være en bevisst forbruker og synes det er spennende å utfordre meg selv til å ta flere bærekraftige og grønne valg i hverdagen. Det er foreløpig uvisst hvilke av alle disse interessene som får størst spalteplass her, men det får tiden vise. 


Kort oppsummert; personlig blogg for 30-something, miljøbevisst digital nerd, fotograf og kommunikasjonsstudent med knipse-, og skrivekløe.

Takk for at du titter innom!

Ta gjerne kontakt for spørsmål, samarbeid eller frilansoppdrag.

Share your thoughts